Mainos
Mainos

Someilmiöksi noussut alaston lintu sulattaa sydämet – video: Saanut jo 100 villapuseroa ympäri maailmaa

Pieni lintu nimeltään Rhea syntyi kaksi ja puoli vuotta sitten Yhdysvalloissa. Nyt sulattomasta linnusta on tullut someilmiö.

Papukaijojen heimoon kuuluva Rhea-lintu on syntymästään saakka sairastanut papukoijoilla ilmenevää virustauti höyhenmätää, joka aiheuttaa sulkakadon. Poloinen Rhea menetti sulkansa viime toukokuussa.

– Sulat eivät tule ikinä kasvamaan takaisin, Rhean omistaja Isabella Eisenmann kirjoitti riipaisevasti linnun Facebook-sivuille.

Taudin myötä Rhea-lintu on alttiimpi sairauksille ja vilustuu helposti. Tästä syystä Rhea piiloutuukin mielellään mahdollisimman lämpimiin paikkoihin, kuten omistajansa taskuun, myssyyn tai huppariin.

Rhean omistaja pitää kodissaan lämmöt päällä kellon ympäri ja myös Rhean häkissä on neljä omaa lämmitintä.

Sairaudestaan huolimatta Rhea-lintu on erittäin rakas niin omistajalleen kuin seuraajilleen ympäri maailmaa.

Viime syksystä saakka tuntemattomat fanit ovat lähetelleet linnulle pieniä neuleita kylmää talvea varten. Rhean omistajan mukaan vaateparsia on kertynyt jo noin 100 kappaletta.

Rakastettavasta Rheasta on noussut todellinen someilmiö, sillä pelkästään sen Instagram-tilillä on jo 271 000 seuraajaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme