Mainos
Mainos

Somessa leviää kunnianosoitus Charlie Hebdon ampumisessa kuolleelle poliisille

Ranskalaisen satiirilehti Charlie Hebdon ammuskelussa kuollut poliisi saa kunnianosoituksia sosiaalisessa mediassa. 

Twitter ja muut sosiaalisen median väylät ovat tulvineet surmista lähtien tukiviestejä ja kunnianosoituksia iskussa kuolleille piirtäjille, jotka olivat Ranskan kuuluisimpia piirtäjiä ja journalisteja. 

Mediasivustot, muun muassa mic.com, BBC ja Huffington Post kuitenkin nostaa esille somessa leviävät kunnianosoitukset iskussa kuolleille poliiseille. Molemmat poliisit olivat paikalla suojelemassa Charlie Hebdon toimituskuntaa. Toisen poliisin surma tallentui myös lukuisille videoille ja videot levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa. 

Iskussa kuollut 42-vuotias poliisi Ahmed Merabet oli mediatietojen mukaan muslimi. Täten, sivusto kirjoittaa, että mies kuoli omiensa – joskin toki ääriliikkeen osan – käsissä. 

Merabet uhrasi sivuston mukaan näin elämänsä suojellakseen Charlie Hebdon oikeutta ivata hänen omaa uskontoaan. Tämä sanoma leviää myös Twitterissä. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme