Mainos
Mainos

Somevillitys vei melkein hengen: "Teippihaaste" johti vakavaan päävammaan

Washingtonissa 14-vuotias poika sai vakavia päävammoja osallistuttuaan sosiaalisessa mediassa suosittuun teippihaasteeseen, kertoo muun muassa The Independent.

Lukuisat mediat uutisoivat yhdysvaltalaisteini Skylar Fishista, 14, joka on joutunut sairaalaan lyötyään päänsä ikkunalautaan suositussa ”teippihaasteessa”. Haasteessa on ideana teipata henkilö ilmastointiteipillä niin, ettei hän voi kunnolla liikkua. Henkilön pakoyritys tallennetaan videolle, ja tapaus jaetaan sosiaalisessa mediassa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Esimerkiksi YouTubesta ja kuvapalvelu Instagramista löytyy lukuisia nuorten kuvaamia videoita teipeistä pakenemisista.

Skylar oli osallistunut haasteeseen ennenkin, mutta tällä kertaa hauska leikki johti vakaviin seurauksiin. Skylarin seisoi, kun hänen ystävänsä alkoivat kääriä häntä teippiin, ja hän menetti tasapainonsa. Kaatuessaan hän löi silmäkulmansa ikkunalautaan.

Isku mursi Skylarin silmää ympäröivät luut, ja aiheutti hänen aivoihinsa vakavan valtimonpullistuman. Pään vammoja paikattiin sairaalassa 48 tikillä. Sairaalassa toipumassa oleva Skylar kertoi Kiro7-uutiskanavalle olevansa onnekas, kun jäi henkiin.

Pojan vanhemmat toivovat Skylarin toimivan varoittavana esimerkkinä teippihaasteen vaaroista sekä muille nuorille että heidän vanhemmilleen.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme