Mainos
Mainos

Sotilaskarkurit surmasivat upseerin Karjalassa

Kolme venäläistä sotamiestä karkasi eilen yksiköstään Sortavalassa ja ampui peräänsä lähteneen turvallisuusjoukkojen upseerin, kertoi uutistoimisto Itar-Tass Moskovassa.

Sotilaat olivat putkassa, mutta heidät oli laskettu ulos kävelemään. He hyökkäsivät tällöin vartijansa kimppuun ja ottivat tältä konepistoolin ja panoksia. Anastettuaan vielä auton he ajoivat pois.

Miesten perään lähti rajavartijoita ja sisäministeriön alaisten turvallisuusjoukkojen sotilaita. Karkureiden ja takaa-ajajien välillä syntyneessä laukaustenvaihdossa kuoli Suojärven piiristä kotoisin oleva turvallisuusjoukkojen joukkueenjohtaja. Karkurit pidätettiin varhain tänä aamuna. Tapauksen rikostutkinta jatkuu.

Karkaamiset armeijasta ovat lisääntyneet Venäjällä, minkä uskotaan johtuvan armeijan kovista oloista. Erilaisissa ampumavälikohtauksissa on tänä vuonna kuollut yli 20 sotilasta.
(STT-Itar-Tass-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme