Mainos
Mainos

Sri Lankan armeijalla suuroperaatio pääkaupungissa

Sri Lankan turvallisuusjoukot pysäyttivät varhain aamulla kokonaan liikenteen maan pääkaupunkiin Colomboon ja suorittivat tarkkoja etsintöjä osassa kaupunkia.

Ihmisiä kehotettiin pysyttelemään sisällä operaation aikana. Armeija pidätti kuulusteluja varten tuhatkunta ihmistä, jotka eivät voineet todistaa henkilöllisyyttään.

Viime viikolla voimakas autopommi surmasi Colombossa 18 ihmistä ja haavoitti yli sataa. Poliisi on sen jälkeen sanonut, että kaupunkiin epäillään piiloutuneen parikymmentä itsemurhaiskuja valmistelevaa sissiä.
Viime viikon iskusta on syytetty hallitusta vastaan taistelevaa tamilisissijärjestöä, mutta se on kiistänyt syyllisyytensä.

Tänään sattui jälleen uusi yhteenotto armeijan ja tamilisissien välillä. Puvarasankulan kylässä käydyssä tulitaistelussa sai surmansa kahdeksan sissiä ja kuusi hallituksen sotilasta.
(STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme