Mainos
Mainos

Strauss-Kahn tänään kuultavana – syytettynä törkeästä parituksesta

Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n entistä pääjohtajaa Dominique Strauss-Kahnia kuullaan tänään oikeudenkäynnissä, jossa häntä syytetään törkeästä parituksesta.  

65-vuotiasta ranskalaista syytetään osallisuudesta prostituutiorinkiin, joka järjesti seksiorgioita Brysselissä, Pariisissa ja Washingtonissa.   

Lillessä Pohjois-Ranskassa pidettävä oikeudenkäynti alkoi viime viikolla. Strauss-Kahnin rinnalla syytteessä on 13 muutakin henkilöä, heidän joukossaan muun muassa poliisi, asianajaja ja kaksi hotellinjohtajaa.  

Strauss-Kahn on myöntänyt osallistuneensa orgioihin, mutta on puolustautunut sanomalla, ettei tiennyt mukana olleiden naisten olleen maksullisia.  

Strauss-Kahn voi periaatteessa saada tapauksesta jopa 10 vuoden vankeusrangaistuksen ja 1,5 miljoonan euron sakot. Ennakkoarvioissa on kuitenkin pidetty mahdollisena, että mies välttyy tuomiolta.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme