Mainos
Mainos

Straw: Lontoon metrossa turvallista

Britannian ulkoministeri Jack Straw rauhoittelee viime päivinä lehdistössä esiintyneitä väitteitä, joiden mukaan terroristit suunnittelisivat kaasuiskua Lontoon metroon.

Ulkoministeri Jack Straw sanoi Britannian yleisradioyhtiön BBC.n haastattelussa, että kaasuiskulla pelottelu on liioittelua.

-Lontoon metrossa on yhä turvallista matkustaa. Ihmisten kannattaa kuitenkin olla varovaisia, koska Britannia on yksi niistä maista, jotka ovat al-Qaida-terroristijärjestön tähtäimessä, Straw sanoo.

"Terrorismi uhkaa"

Ulkoministerin mukaan tällä hetkellä viranomaisten tiedossa ei ole minkäänlaista erityistä uhkaa terroristi-iskuista. Straw sanoi kuitenkin, että Britannia on kuitenkin mahdollinen terrori-iskun kohde ja brittien pitää olla jatkuvasti valmiudessa mahdollisia Al-Qaida -terrorijärjestön iskuja varten.

-Tiedossani ei kuitenkaan ole hermokaasuiskusuunnitelmia tai mitään muitakaan Lontoon metroon kohdistuvia uhkia, Straw vakuuttaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme