Mainos
Mainos

Järjestö: Dubaissa kadonnut suomalaisnainen löytynyt – KRP varmistaa tietoa

Dubaissa kadonnut suomalaisnainen on perheensä mukaan matkalla kotiinsa, kertoo Dubaissa toimiva Detained in Dubai -järjestö.

Dubaissa vuodesta 2001 lähtien asunut suomalainen 41-vuotias Tiina Jauhiainen katosi reilut pari viikkoa sitten.

Jauhiaisen omaiset tekivät naisesta katomisilmoituksen. Myös Suomen Keskusrikospoliisi on osallistunut naisen etsintöihin.

Löytymisestä kirjoittaa Detained in Dubai -järjestön toimitusjohtaja Radha Stirling. Hänen mukaansa Jauhiainen on nyt matkalla Suomeen.

– Vahvistus saatu perheeltä, että Tiina on matkalla Suomeen, Stirling tviittaa.

Tiina Jauhiaisen veli Oku Jauhiainen sanoo MTV Uutisille, että hän ei voi kommentoida dubailaisen järjestön antamaa tietoa.

Suomen Keskusrikospoliisin rikoskomisario Mikko Salminen kertoo MTV Uutisille, että KRP on tietoinen järjestön ilmoituksesta.

– Tämä tieto on havaittu ja sitä varmistetaan, Salminen kertoo.

Hänen mukaansa KRP tutkii tapausta edelleen aiemmin heille tuleena tehtävänä.

– Meille on tehty ilmoitus kadonneesta, ja hänen olinpaikkaansa selvitetään.

Salmisen mukaan KRP:llä ei ole tällä hetkellä työntekijöitä Dubaissa tapaukseen liittyen. Hän ei myöskään kommentoi tutkinnassa käytettäviä menetelmiä tai kenen kanssa KRP on tehnyt yhteistyötä.

Jauhiaisen lisäksi kateissa on ollut myös Dubain prinsessaksi esittäytyvä Sheikha Latifa ja ranskalais-amerikkalainen Herve Jauber. Heidän tilastaan ei ole tarkempaa tietoa.

Järjestön toimitusjohtaja Stirling ilmaisee tviitissään, että hänellä ei ole tietoa ainakaan Latifan kohtalosta.

– Jäljellä oleva kysymys on, missä on Latiffa, hän kirjoittaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme