Mainos
Mainos

Suhdehuhu maailman huipulta - Vladimir Putinilla ja Murdochin ex-vaimo Wendi Dengillä sutinaa?

Aprillipäivä, ja 365 päivää vuodessa pyörivä julkkishuhumylly. Vähintään nämä on pidettävä mielessä, kun kuulee maailmanpolitiikan johtohahmojen ihmissuhteista.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on rakastunut amerikankiinalaiseen Wendi Dengiin, mediamoguli Rupert Murdochin entiseen vaimoon.

63-vuotias alfauros ja 16 vuotta nuorempi kaunotar.

Ainakin rapakon toisella puolella uutinen näytetään otetun vähintään puolitosissaan.

– Ei, se ei ilmeisesti ole aprillipila, kirjoittaa Boston Globe.

US Weekly: Suhde on vakava

Uutisen kertoneen julkkisjulkaisu US Weeklyn mukaan suhde on "vakava". Lehden mukaan parista on huhuttu maailman vallan kammareita myöten sen jälkeen, kun molemmat erosivat tahoillaan, Putin 2014 ja Deng 2013.

Kukaan ei ole tiettävästi nähnyt Putinia ja Dengiä yhdessä, mutta US Weeklyn mukaan Deng oli nähty muutama päivä sitten Putinin miljardööriystävän Roman Abramovitshin huvijahdilla Saint-Barthélemyn saarella Karibialla. Suuri yleistö tuntee Abramovitshin jalkapalloseura Chelsean omistajana.

Miljardööri-Murdoch on nauttinut oligarkki-Abramovitshin vieraanvaraisuudesta samalla saarella. 

Putinin yksityiselämä piilossa 

Putin on kätkenyt perheasiansa bysanttilaiseen huhujen ja kuiskausten sumuun.

Kreml vahvisti Putinin eron pitkäaikaisesta vaimostaan Ludmila Putinasta toissa vuonna. Kuinka pitkään he elivät erossa sitä ennen, tietää vain presidentin sisäpiiri, ja osa Kremlin henkilökunnasta. Avioliitosta heillä on kaksi tytärtä, jo aikuiset Maria ja Jekaterina, joiden elämä ja tekemiset ovat nekin haluttu pitää verhojen takana.

Virallisen eron jälkeen Putin yhdistettiin rytmisen voimistelun suureen mestariin, nyt 32-vuotiaaseen Alina Kabajevaan. Kabajevan huhuttiin jopa olevan raskaana ja synnyttäneen Putinin lapsen Sveitsissä viime vuoden maaliskuussa, ja Putinin tuolloin olleen hänen vierellä. Kreml on tyrmännyt huhut.

– Elämä olisi tylsää ilman huhuja, Putin lohkaisi viime maaliskuussa oltuaan selittämättömästi pois julkisuudesta kymmenen päivää. Poissaolo kuitenkin tuolloin liitettiin huhuihin hänen terveydentilastaan.

Viime syksynä Putin osallistui venäläisen sambo-kamppailulajin turnaukseen. Katsomossa hänen vierellään istui entinen ammattilaisnyrkkeilijä Natasha Ragozina. Ragozina ei katsonut kamppailulajia ensimmäistä kertaa Putinin kanssa. Leka-Natashana tunnettu urheilija yhdistettiinkin juoruissa judoa harrastaneeseen presidenttiin.    

Deng yhdistettiin Tony Blairiin

Liikenainen Deng puolestaan oli naimisissa Murdochin kanssa neljätoista vuotta. He erosivat samaan aikaan, kun Lontoon ulkopuolellakin huhuttiin, että Britannian entinen työväenpuolueen pääministeri Tony Blair ja Deng olisivat tulleet toimeen keskenään liiankin hyvin.

Blair ja Murdoch olivat huhuja ennen hyvää pataa. Murdochilla kerrotaan olleen vahva rooli, kun Blairista tehtiin pääministeri 1997. Blair torjui suhdehuhut. 

85-vuotiaana mutta yhä vikkelänä miehenä Murdoch puolestaan meni äskettäin naimisiin Mick Jaggerin entisen vaimon Jerry Hallin kanssa.

Hiljaiset jäävät mahti-ihmisten varjoon. Putinin entinen vaimo Ludmilan huhuttiin jopa haluavan vetäytyä nunnaluostariin.

Hän on kuitenkin naimisissa itseään parikymmentä vuotta nuoremman liikemiehen Artur Otsheretnyin kanssa.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme