Mainos
Mainos

Suklaasyöppö kala joutui vieroitukseen Lontoon meriakvaariossa

Lontoon meriakvaario on onnistunut parantamaan pahoista tavoistaan kalan, joka ei suostunut syömään muuta kuin suklaata.

Akvaariossa oltiin aluksi ihmeissään, kun neljä kiloa painava, 40-senttinen rihmakala Gary kieltäytyi syömästä sille tarjottuja ruokia. Myöhemmin paljastui, että Garyn edelliset omistajat olivat syöttäneet kalalle ainoastaan murennettuja KitKat -patukoita.

– En ole koskaan aiemmin kuullut kalasta, jolle olisi syötetty suklaata, saati sitten että kala olisi kasvatettu pelkästään sillä, kertoo Garyn hoitaja Rebecca Carter Sky Newsin haastattelussa.

Akvaario onnistui lopulta houkuttelemaan Garyn syömään muutakin kuin suklaata piilottamalla suklaapalat viinirypäleiden sisään.

Gary ei ole ainoa kala Lontoon meriakvaariossa, jolla on omituisia syömätapoja aiempien omistajiensa vuoksi.

Akvaariossa asustava kissakala Ed ei esimerkiksi suostu syömään muuten kuin käsin syötettynä. Ed myös pitää siitä, että sen päätä silitellään ruokinnan aikana.

Akvaarion mukaan Edin ja Garyn kaltaiset kalat kertovat omaa kieltään Britanniassa yleistyneestä ilmiöstä. Mekriakvaarion työntekijät ovat huolestuneita siitä, että ihmiset hankkivat kotiinsa erikoisia ja liian isoja kaloja, joita he eivät lopulta osaa hoitaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme