Mainos
Mainos

Sukulaiset etsivät koulupäivän jälkeen – Tukholman iskun yksi uhreista 11-vuotias tyttö

Yksi Tukholman iskussa surmansa saaneista oli 11-vuotias tyttö, kertoo ruotsalaislehti Expressen. Asiasta ovat kertoneet tytön sukulaiset.

Poliisi ei ole vahvistanut tietoa. Tukholman poliisista kerrotaan lehdelle, että yksi uhreista on tunnistettu, ja että sukulaisille on kerrottu asiasta. Poliisi ei kuitenkaan antanut yksityiskohtia asiasta.

Sukulaisten mukaan heille kerrottiin lauantaina, että tyttö oli kuollut.

Expressenin mukaan tyttö oli matkalla koulusta kotiin, kun isku tapahtui. Sukulaiset olivat etsineet tyttöä iskun jälkeen.

Tukholman perjantaisessa iskussa kuoli neljä ihmistä ja haavoittui 15. Lauantaina sairaalassa oli edelleen hoidossa 10 ihmistä, joista neljän vammat olivat vakavia.

Uusia kiinniottoja

Ruotsin tiedotusvälineet kertoivat lauantai-iltana poliisioperaatioista Tukholmassa. Niiden mukaan operaatiot liittyivät pidätettynä olevaan uzbekistanilaiseen 39-vuotiaaseen mieheen, jota epäillään Tukholman perjantaisesta iskusta.

Aftonbladetin ja Expressenin mukaan kolme ihmistä otettiin kiinni Kungsholmenissa. Uutistoimisto TT puolestaan kertoi, että ainakin yksi ihminen otettiin kiinni Vårbergissä. Tiedotusvälineiden tiedoille ei ole saatu poliisin varmistusta.  

 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme