Mainos
Mainos

Koskettava video: "Jokainen ansaitsee tuntea olonsa rakastetuksi" – uutinen kodittomista sai pikkutytöt mukaan synttäritempaukseen

Kaksi ohiolaista tyttöä halusivat auttaa heitä, joilla ei ole kotia.

– Keräämme syntymäpäiväjuhlien tarvikkeita, koska aiomme järjestää kodittomille lapsille syntymäpäiväjuhlat, kertoo Campbell Barber CNN:lle.

8- ja 9-vuotiaiden tyttöjen keräämät tarvikkeet annetaan yhdysvaltalaiselle Birthening Birthdays -organisaatiolle, joka järjestää syntymäpäiväjuhlia lapsille, joiden perheillä ei ole siihen varaa.

– On mahtavaa, että niin moni on innostunut auttamaan meitä tempauksen kanssa. Uskon, että kodittomat saavat ikimuistoisen kokemuksen, kun pääsevät jälleen juhlimaan syntymäpäiviään. Uskon, että sen jälkeen he ajattelevat olevansa innoissaan, Campbell kertoo.

”Jokainen ansaitsee syntymäpäiväntoivotuksen”

Campbell ja Paisley Barber päättivät järjestää kodittomille lapsille syntymäpäiväjuhlat, koska he olivat nähneet uutisen, jossa kerrottiin, että kodittomilla ei itse ole siihen mahdollisuutta.

– Minkä tahansa ikäisenä sinun pitäisi olla rakastettu. Kaikki ansaitsevat kuulla syntymäpäiväntoivotukset, Paisley kertoo.

Hän vielä mainitsee, että ei usko lahjojen olevan tempauksen tärkeintä antia, vaan itse syntymäpäivän toivomisen.

– Jos minun syntymäpäiviäni ei juhlittaisi, minusta tuntuisi, että kukaan ei rakasta minua tai välitä. Tahdon, että muutkin tuntevat olonsa rakastetuiksi, Campbell kertoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme