Mainos
Mainos

Suomalainen Henri Miamissa: "Näin vääntyneen peltikaton jumiutuneena parkkipaikan tolppien väliin"

Ihmiset ovat rauhallisia, mutta seuraavat tarkkaan hurrikaani Irman aiheuttaman tilanteen kehittymistä, kertoo Miamin lentoaseman lähistöllä hotellissa oleva Henri Haapakoski MTV Uutisille.

– Tässä hotellissa pikaisia sähkökatkoksia on silloin tällöin. Hotellissa on kuitenkin omat generaattorit, joten täysimittaista sähköpulaa ei varmaan pääse syntymään, hän kertoo.

Haapakosken mukaan myrsky on selvästi voimistunut ja tuulenpuskat voivat olla todella kovia.

– Aamulla huomasin sen siitä kun avasin ikkunan ja näin vääntyneen peltikaton jumiutuneena parkkipaikan tolppien väliin. Myöhemmin osa tolpista vääntyi lähes maan tasalle murtaen asvalttia kiinnityskohdistaan.

Haapakoski kertoo heränneensä tavallista aikaisemmin, kun ihmiset siirtyivät meluten hotellin aulaan keskustelemaan ja syömään aamupalaa.

– Myrskytuulen ääni kantautuu myös huoneeseen virratessaan kahden rakennuksen välissä. Kaikesta huolimatta tilanne on kuitenkin hallinnassa ja ihmiset rauhallisia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme