Mainos
Mainos

Suomalainen Siru jumissa toimistorakennuksessa lähellä La Ramblaa: "En tiedä, koska pääsemme kotiin – ambulanssien äänet kuuluvat vielä"

Suomalainen Siru Laine oli toimistolla kahden korttelin päässä La Ramblasta, kun ystävä viestitti, että jotain on tapahtunut.

Aluksi tietoa ei löytynyt mistään – sitten sitä alkoi tulla ja nopeasti. Poliisi kertoo, että kyse on terrori-iskusta. Kuolleiden määrä on noussut 13:een. Ravintolassa on käynnissä panttivankitilanne.

– Eri lähteet sanovat eri juttuja enkä oikein tiedä, mihin uskoa. Kukaan ei tiedä, mitä tapahtuu, Laine kertoo puhelimessa MTV Uutisille.

Laine on vielä toimistolla eikä saa lähteä rakennuksesta. Viranomaiset ovat ilmoittaneet, että sisällä täytyy pysyä.


Metropysäkit on suljettu, junat eivät kulje ja bussien reittejä on muutettu.

– En tiedä koska pääsemme kotiin. Vieläkin kuuluu ambulansseja kadulla.

Tunnelma on samanlainen kuin monessa kaupungissa on ollut iskun jälkeen: ilmassa on sekä epäuskoa että surua siitä, että jotain tällaista odotettiinkin.

– Kukaan ei usko, että tällaista on tapahtunut. Surullista on, että tämä oli odotettavissa näin isossa ja suositussa kaupungissa. Surrealistinen, tosi outo tunne.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme