Mainos
Mainos

Suomalainen Thaimaassa: Sukellusliivit päällä hotellissa

Suomalaisen Antti Talasterän sukellusloman toiseksi viimeinen päivä sai tänään yllättävän käänteen. Betoninen hotellitalo alkoi täristä ja heilua kuin korttitalo.

– Seinät tärisivät ja menin oviaukkoon katsomaan, tippuuko katto alas. Samaan aikaan huomasin, että televisiosta ainakin 10 kanavaa lähettää thaimaankielistä ohjelmaa järistyksestä, Talasterä kertoo.

Koska Talasterä ei ymmärtänyt paikallisen kanavan ohjelmaa, hän laittoi Facebookiin kysymyksen: mistä näen reaaliaikaisesti maanjäristykset? Ystävän laittaman linkin kautta hän huomasi, että merellä on tapahtunut maanjäristys, jonka voimakkuudeksi ilmoitettiin tuolloin 8,9 Richterin asteikolla.

– Otin rahat, passin ja kännykän ja lähdin ajamaan skootterilla ylemmäs saarelle. Kyselin paikallisilta tietoa, ja he kertoivat, ettei tällä puolella Phuketin saarta ole vaaraa.

Talasterä palasi hotellihuoneeseensa. Huomenna hänen on tarkoitus päättää kymmenen päivän sukelluslomansa.

– Mutta tällä hetkellä tepastelen hotellihuoneessa täyttämäni sukellusliivit päällä. En voi ainakaan siis joutua pinnan alle, koska liivit kannattelevat minun lisäkseni 50 kiloa rojua.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme