Mainos
Mainos

Suomalaismiehelle ase ohimolle Thaimaassa

Suomalaismiestä uhkailtiin viime keskiviikkona käsiaseella baarissa Thaimaan Pattayalla, kun tämä oli keskustellut baarissa työskennelleen naisen kanssa.

Suomalaismies oli ollut viettämässä iltaa paikallisessa ravintolassa ja keskustellut myös baarissa työskennelleen naisen kanssa. Keskustelun aikana suomalaista vihaisesti silmäillyt, voimakkaasti juopunut 32-vuotias brittimies oli tullut pyytämään tupakkaa 26-vuotiaalta suomalaismieheltä ja yllättäen alkanut uhkailemaan pistoolilla.

Britti oli osoittanut asetta suoraan suomalaisen päätä kohti. Uhkaava tilanne rauhoittui baarin työntekijän soitettua paikalle poliisit.

Englantilaismies pakeni paikalta moottoripyörällä. Thaimaan poliisi sai britin myöhemmin kiinni ja takavarikoi tältä 9-millimetrin kaliiperin pistoolin. Pistooliin oli ladattu kolme luotia. Brittimiestä syytetään ainakin laittoman aseen hallussapidosta.

Kuulusteluissa hän kertoi ostaneensa aseen "Noi"-nimellä esiintyneeltä poliisimieheltä. Aseen hinta oli 7 000 bahtia eli noin 149 euroa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme