Mainos
Mainos

Suomalaisnainen mielisairaalaan Intiassa

Poliisi pidätti suomalaisnaisen ja tämän israelilaismiehen Intiassa kolme päivää sitten. Pariskunnan 2-vuotias lapsi odottaa Intiassa huostaanottoa.

Suomalaisnainen ja tämän mies on pidätetty ja viety mielisairaalaan Varanasin kaupungissa Intiassa. Poliisi pidätti pariskunnan kolme päivää sitten. Suomalaisviranomaiset eivät halua kertoa tarkkaa syytä pidätykseen.

- Ilmeisesti Intian viranomaset ovat nähneet parhaaksi toimia tällä tavalla. Syy siihen on varmasti ollut, sanoo viestintä ja kulttuurijaoston päivystäjä Roberto Tanzi-Albi Suomen Ulkoasianministeriöstä.

Samassa yhteydessä israelilainen turisti otti pariskunnan 2-vuotiaan lapsen hoitoonsa. Nainen myös ilmoitti pidätyksestä Suomen suurlähetystöön.

- Suomen viranomaiset ovat tehneet lapsen kohdalla huostaanottopäätöksen ja lapsen isoäiti lähtee Intiaan huostaanotto-oikeuksin hakemaan lasta. Myös sosiaaliviranomaiset on hälytetty asiassa.

Tanzi-Albin mukaan lapsi on hyvässä hoidossa ja voi hyvin.

-Uskon, että asia kääntyy vielä parhain päin.

Suurlähetystö seuraa suomalaisäidin tilannetta Intiassa. Pidätyksen ei uskota kestävän kauan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme