Mainos
Mainos

Suomalaisrekat vapautuivat Tukholman satamasta

Suomalaisrekat ovat päässeet lähtemään Tukholman Värtanin satamasta varhain aamulla.

-

13 suomalaisrekkaa jäi seisomaan Tukholman satamaan illalla, kun neljä rekkaa tukki tien sataman terminaalialueella. Tiesulku ei häirinnyt kuitenkaan Suomeen päin lähtevien laivojen lastausta tai henkilöautoliikennettä.

Korkeita polttoaineiden hintoja vastustavat lakot laajenivat Ruotsiin eilen. Lauttaliikenne Malmössa, Trelleborgissa, Helsingborgissa ja Göteborgissa kärsii pahoin mielenilmauksesta. Ruotsin pääministeri GöranPersson on aiemmin ilmoittanut, ettei hallitus aio laskea polttoaineveroa Ruotsissa.

Saksassakin protestoidaan

Myös Saksassa kuorma-autoilijat ovat protestoineet korkeaa polttoaineveroa vastaan. Ympäri Saksaa sadat rekat tukkivat eilen viikonvaihteen viettoon kiiruhtavien autoilijoiden tiet, kun mm. Hannoverissa 120 rekkaa mateli muun liikenteen joukossa.

Saksalaisille eilinen rekkojen hidastusmarssi oli kuitenkin vasta esimakua tulevasta, sillä puolentoista viikon kuluttua luvassa on maanlaajuinen rekkamarssi.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme