Mainos
Mainos

Suomalaisten surmapaikka Brasiliassa syrjäinen – pihalta löytyi verta

Brasiliassa on surmattu kolme suomalaista. Uhrit löydettiin itäisestä Paraiban osavaltiosta Pitimbun kaupungista. Suomalaisten paikalla käyttämä talo sijaitsee syrjässä muista taloista ja tiet paikalla ovat huonot, kertoo tv-Globo.

Surmatut suomalaiset ovat olleet maassa ennenkin. Aina käydessään Brasiliassa he asuivat samassa talossa.

Talon ulkoseinässä on kyltti, jossa lukee suomalaismiehen nimi ja suluissa alla tieto, että hän on ensimmäinen Paraibassa asuva suomalainen.

Talon naapurit eivät ole halunneet antaa haastatteluja. Naapurit kertoivat kuitenkin sen verran, että pariskunta ja yksi nainen olisivat tulleet paikalle noin kaksi viikkoa sitten.

Yksi henkilö on ollut pidätettynä, mutta hänet vapautettiin kuulustelun jälkeen. Pidätetty oli suomalaisten talon palvelija. Poliisi on löytänyt pihamaalta verta.

Brasilialaismedian mukaan surmattu mies on tunnistettu myös luottokorttitietojen perusteella ja hänen nimensä on julkistettu joidenkin brasilialaislehtien nettisivuilla.

(MTV3)

Jos sinulla on tietoa asiasta, lähetä sähköpostia osoitteeseen uutiset@mtv3.fi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme