Mainos
Mainos

Helsinkiin matkalla ollut lentokone jumittui Tukholmaan: Suomesta uhattiin pommilla

Tukholmasta Suomeen matkalla ollut SAS-yhtiön matkustajakone on joutunut jäämään Arlandan lentokentälle, koska koneeseen kohdistui pommiuhka.

Aftonbladet-lehden mukaan pommiuhkaus tuli Suomesta. Kone seisoi uhkauksen tullessa lähtöportilla.

– Pommiuhkaus saatiin Suomesta. Kone aiotaan tutkia kauttaaltaan, kommentoi Arlandalla asiaa tutkiva rajapoliisi Aftonbladetille.

Poliisi kertoo Aftonbladetille, että matkustajia ei ole koneessa, ja heille on järjestetty korvaavia yhteyksiä. Silminnäkijöiden mukaan poliisi on eristänyt suuren alueen kentällä.

SAS-lentoyhtiön koneen oli määrä nousta kello 22.30 Ruotsin aikaa ja suunnata Helsinki-Vantaan lentokentälle, kertoo Expressen-lehti. Koneessa oli lehden mukaan määrä matkustaa 53 matkustajaa. SAS:n edustaja kertoo Expressenille matkustajien suhtautuneen tilanteeseen rauhallisesti.

– Keskitymme huolehtimaan matkustajista. Meillä on kokenutta henkilökuntaa, joka selitti matkustajille, mistä on kyse. Turvallisuussyistä heidän lentokonettaan vaihdettiin, SAS:n tiedottaja kertoi Expressenille.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme