Mainos
Mainos

Suomilonkero sai arvoisensa juhlat - katso kuvat

Suuren huomion muun muassa sosiaalisessa mediassa saanut lonkeromielenosoitus päättyi onnellisesti, kun hätäapulasti saapui viimein lauantai-iltana perille Brightoniin Britanniaan.

Lonkerobussia oli ravintolan pihalla odottamassa näyttävä vastaanottokomitea. Juhlia varten oli leivottu lonkerokakkua ja sinisiä alkupaloja teeman mukaisesti.

Suomilonkerokapina syntyi suomalaisomisteisessa Northern Lights -ravintolassa, kun paikallisten keskuudessa suosittu suomalainen lonkero loppui. Ravintolalle juomaa maahantuonut yhtiö ei ole pystynyt toimittamaan sitä kesän jälkeen.

Lukuisat asiakaskyselyt saivat ravintolan pitkäaikaisen työntekijän Anna Leikkaan tarttumaan kameraan ja kuvaamaan manifestin. Leikkaan hupaisa video lonkeropulasta kiiri suomalaisten lonkerovalmistajien korviin ja viime viikon alussa lonkerobussi lasteineen lähti kohti Britanniaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme