Mainos
Mainos

Video: Trump kommentoi ampumista poikkeuksellisen uskonnollisella lausunnolla

Yhdysvalloissa presidentti Donald Trump kommentoi Las Vegasin ampumista antamalla poikkeuksellisen uskonnollisen lausunnon.

Uskontoon puheissaan harvoin viittaava presidentti siteerasi Raamattua ja lupasi hallintonsa rukoilevan ampumisessa kuolleiden ja haavoittuneiden sekä heidän omaistensa puolesta.

– Lähellä on Herra niitä, joilla on särjetty sydän, ja hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli, hän lainasi Psalmeja.

Trump myös painotti, että rakkaus voittaa vihan, jota järjetön väkivalta herättää.

Hän korosti Yhdysvaltojen yhdistyvän aina tragedian edessä ja muistutti kansaa yhdistävistä siteistä, joita hänen mukaansa ovat usko, perhe, yhteiset arvot, kansalaisuus, yhteisöllisyys ja yleinen inhimillisyys.

– Rukoilemme päivää, jolloin paha on karkotettu ja syyttömät ovat suojassa vihalta ja pelolta. Jumala siunatkoon henkensä menettäneiden sieluja. Antakoon Jumala meille armon parantua, ja antakoon Jumala sureville perheille voimaa jatkaa eteenpäin. Kiitos ja Jumala siunatkoon Amerikkaa, Trump lausui puheensa päätteeksi.

Trumpin on määrä vierailla keskiviikkona Las Vegasissa, Nevadan osavaltiossa, missä ainakin 50 ihmistä sai surmansa ja yli 400 loukkaantui lähivuosikymmenien vakavimmassa joukkoammuskelussa tänään.,

Las Vegasin poliisin mukaan 64-vuotias nevadalaismies avasi tulen Mandalay Bay -hotellin 32. kerroksesta ja alkoi ampua läheisen Route 91 -countryfestivaalin yleisöä.

Poliisi uskoo ampujan surmanneen itsensä ennen kuin poliisit murtautuivat hänen hotellihuoneeseensa. Aiemmin kerrottiin, että poliisi olisi surmannut epäillyn ampujan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme