Mainos
Mainos

Suora lähetys kello 11.30: Ruotsin pääministeri pitää tiedotustilaisuuden – miten käy hallitukselle?

Ruotsin pääministeri Stefan Löfvenin on määrä pitää tiedotustilaisuus tänään kello 11.30, josta odotetaan tietoja kolmen sosiaalidemokraattisen ministerin ja myös koko hallituksen asemasta.

MTV Uutiset lähettää tiedotustilaisuuden suorana kello 10.50 alkaen. Ruotsissa neljä porvaripuoluetta ja ruotsalaisdemokraatit esittivät eilen epäluottamuslauseen kolmelle ruotsalaisministerille.

Epäluottamuslause esitettiin ministereille ajoneuvohallinnon tietokohun vuoksi. Epäluottamuslauseen esittäneillä puolueilla on enemmistö Ruotsin valtiopäivillä.

STT:n mukaan ruotsalaismedian haastattelemat politiikan tutkijat pitivät mahdollisena, että Löfvenin hallituksen kohun keskelle joutuneet ministerit saattaisivat erota ennen mahdollista virallista epäluottamusäänestystä. Myöskään laajempaa hallituskriisiä tai koko hallituksen eroa ei ole suljettu pois.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme