Mainos
Mainos

Suukapuloitu ja murhattu opiskelija löytyi pellolta – kuusi tuomittiin julmasta joukkoraiskauksesta

Intiassa kuusi miestä on tuomittu syylliseksi 21-vuotiaan opiskelijan raiskaukseen ja murhaan. Miehet olivat siepanneet tytön kesäkuussa 2013 tämän ollessa palaamassa oppilaitoksestaan kotikyläänsä.

Turvatoimet Kolkatassa järjestetyn oikeudenkäynnin ympärillä ovat olleet tiukat, sillä tapaus on herättänyt suurta raivoa. Yksi poliisi loukkaantui estäessään vihaisia mielenosoittajia pääsemästä oikeustalolle.

Syytettyjä oli kaikkiaan kahdeksan. Miehistä kuusi tuomittiin syylliseksi 21-vuotiaan naisen joukkoraiskaukseen, murhaan sekä muihin syytteisiin, kuten todisteisiin kajoamiseen. Miehistä kaksi vapautettiin syytteistä näytön puutteessa.

– Tuomio julkistetaan perjantaina sen jälkeen kun vankeja on kuultu, tuomari Sanchita Sarkar totesi.

Miehiä uhkaa yli 20 vuoden vankeusrangaistus tai kuolemantuomio.

Miesjoukkio oli hyökännyt yliopisto-opiskelijan kimppuun, kun tämä oli ollut palaamassa Kolkatasta 50 kilometrin päässä sijaitsevaan kotikyläänsä.

Nainen oli siepattu tämän noustua pois bussista ja raahattu läheiselle maatilalle. Hänet löydettiin seuraavana aamulla pellolta suukapuloituna makaamassa verilammikossa. Todisteiden mukaan nainen oli raiskattu toistuvasti.

Intiassa on sattunut viime vuosina lukuisia järkyttäviä joukkoraiskaustapauksia.

Maailmanlaajuista huomiota herättänyt, Delhissä vuonna 2012 tapahtunut opiskelijan joukkoraiskaus johti raiskausoikeudenkäyntien nopeuttamiseen ja tuomioiden koventamiseen. Naisiin kohdistuvien hyökkäysten määrä on pysynyt siitä huolimatta korkeana.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme