Mainos
Mainos

Suuretsinnät metsässä: 7-vuotias jätettiin rangaistukseksi yksin – vanhemmat ajoivat puoli kilometriä pois

Japanissa etsitään jo kolmatta päivää metsään Hokkaidon saarella kadonnutta pikkupoikaa. 7-vuotias Yamato Tanooka katosi syrjäisellä metsäalueella sen jälkeen, kun vanhemmat olivat jättäneet pojan hetkeksi yksin kurittaakseen tätä.

Poikaa etsimässä on ollut ainakin 130 palomiestä ja poliisia.

Vanhemmat sanoivat aluksi, että poika katosi perheen retkeillessä.

– En pystynyt aluksi esittämään pyyntöä (etsinnöistä) ja kertoa syytä (katoamiseen), koska kyseessä oli rangaistus, isä kertoi haastattelussa.

Eilen vanhemmat myönsivät jättäneensä Tanookan muutamaksi minuutiksi yksin, koska tämä oli heitellyt kivillä vieraiden ihmisten autoja. Kun vanhemmat palasivat, poika oli kadonnut.

Tanookan vanhemmat kertoivat ajaneensa noin 500 metrin päähän ja sitten palanneensa takaisin. Poikaa ei kuitenkaan enää löytynyt.

Tanookalla oli ollut katoamishetkellään yllään pelkkä t-paita ja farkut. Lämpötila alueella on tippunut öisin noin 7 asteeseen.

Pojalla ei tiettävästi ollut mukanaan ruokaa eikä juomaa. Metsässä asustaa karhuja, mutta ihmisiä siellä kulkee vain harvoin.  

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme