Mainos
Mainos

Suuri tulipalo riehui Phi Phin lomasaarella Thaimaassa

Suostussa Phi Phin lomasaaristossa Thaimaassa sattui tänään voimakas tulipalo. Palo riehui kansoitetulla baarikadulla yhden saaren keskiosassa. Tulipalo alkoi noin puoli kymmeneltä paikallista aikaa. Asiasta uutioi muun muassa Expressen.

Palon uskotaan saaneen alkunsa yhdestä kadun hotelleista. Syyksi arvellaan ruuanvalmistukseen käytetyn kaasupullon vuotoa keittiössä.

Silminnäkijät kertovat Thaimaan yleisradioyhtiö Thai PBS:lle, että palo levisi nopeasti ainakin yli 20 kauppaan ja ravintolaan.

Paikalle saapui useita sotilaita, puistonvartijoita ja ensihoitajia sammuttamaan tulipaloja. Myös merivoimat avusti pelastustöissä. Onnettomuussaarella ei ole varsinaista palokuntaa. Tulipalon lähialueilta evakuoitiin sekä turistit että paikalliset asukkaat.

Kolmen ihmisen kerrotaan loukkaantuneen lievästi palossa savun hengittämisen takia. Loukkaantuneista kaksi on paikallisia asukkaita ja yksi ulkomaalainen turisti.

Alustavien tietojen mukaan ainakin 25 majoitusliikettä ja ravintolaa on kärsinyt palossa vahinkoja.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme