Mainos
Mainos

Janukovitshin yliampuvasta hirsipalatsista tuli koko kansan turistikohde – Ukrainan median mukaan kyseessä on suomalaisfirman suurin projekti

Ukrainan syrjäytetyn presidentin Viktor Janukovitshin hirsipalatsi on nykyisin suosittu turistikohde.

Monille ukrainalaisille Janukovitshin hirsinen kartano on maassa harjoitetun korruption konkreettisin ilmentymä. Vuonna 2014 syrjäytetyn Janukovitshin omaan tyyliinsä rakennuttama rakennus on nyt virallisestikin avattu kansalaisten ihmeteltäväksi.

Kolme viikkoa sitten palatsissa vieraillut suomalainen kuvailee hirsipalatsin sisustusta mauttomaksi. Joka paikassa on käytetty kultaa, kuviointeja ja kalliita puulajeja.

Aiemmin hirsipalatsissa on oppaan mukaan kestitty muun muassa päättäjiä ja Janukovitshin rakastajattaria. Nykyisin palatsin puutarha on monen ukrainalaisen hääparin hääkuvan taustana.

Ukrainalaismedian mukaan suomalaisyhtiö Honkarakenne olisi rakentanut Janukovitshin ylellisen kartanon, ja se olisi yhtiön toteuttamista projekteista suurin. Honkarakenne ei ole vahvistanut mediatietoja.

Muokattu juttua ja otsikkoa 6.11. klo 9.45. Honkarakenne ei ole vahvistanut rakentaneensa kyseistä kartanoa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme