Mainos
Mainos

Suurlakko pysäyttänyt Kreikan - lennot myöhässä

Kreikasta saapuvat lomalennot myöhästyvät useita tunteja. Myöhästymiset johtuvat Kreikassa tänään käynnistyneestä lennonjohtajien lakosta.

Myöhästymiset koskevat satoja matkustajia. Matkatoimisto Tjäreborgin mukaan sen lennoista myöhästyy kolme. Helsinkiin, Ouluun ja Vaasaan lähtevät lennot myöhästyvät ainakin neljä tuntia.

Lennonjohtajien lakko alkoi kello 9 Suomen aikaa ja sen piti päättyä kello 15 Suomen aikaa.

Suurlakko pysäyttänyt Kreikan liki täysin

Vuorokauden kestänyt laaja lakko on seisauttanut Kreikan. Maan kaksi suurinta satamaa suljettiin, ja kymmeniä kotimaan- ja ulkomaanlentoja jouduttiin perumaan. Myös muun muassa pankit, sairaalat ja virastot sulkivat ovensa.

Lakon koolle kutsuneet ammattiliitot vastustavat Kreikan konservatiivihallituksen yksityistämissuunnitelmia. Hallitus haluaa leikata Kreikan paisunutta valtionvelkaa kauppaamalla osuuksia valtionyhtiöistä.

Kreikassa on lakkoiltu tiuhaan viime kuukausina. Jatkuvat työtaistelutoimet ovat sotkeneet maan talouden perinpohjaisesti.

(MTV3-STT-AFP-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme