Mainos
Mainos

Suutelu johti vankeustuomioon Dubaissa

Dubaissa on noussut jälleen kohu länsimaalaisten siveettömästä käytöksestä. Brittipariskunta passitettiin kuukaudeksi vankeuteen julkisesti suutelusta.

Silminnäkijän mukaan brittipariskunta oli suudellut ja käyttäytynyt myös muuten siveettömästi julkisella paikalla viime marraskuussa. Lisäksi heidän kerrotaan olleen tapahtumahetkellä alkoholin vaikutuksen alaisina.

Tuomiostaan valittanut brittikaksikko kieltää käyttäytyneensä siveettömästi. He kertovat olevansa vain ystäviä ja sanovat tuomion tulleen tervehdyksessä vaihdetuista poskisuudelmista.

Vaikka Dubai on hyvin länsimaalaistunut valtio, noudatetaan siellä islamilaista laintulkintaa, joka kieltää muun muassa julkiset hellyydenosoitukset.

Kyseessä on jo kolmas kerta lyhyen ajan sisällä, kun länsimaalainen on tullut tuomituksi suutelusta tai siveettömästä toiminnasta Dubaissa.

(MTV3 - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme