Mainos
Mainos

Sydneyn keskustan alueita suljettu, tunnelma rauhallinen

Sydneyssä myös oopperatalon ja kuuluisan Harbour Bridge -sillan välinen Circular Quayn alue on suljettu. Paikalla oleva poliisi vahvisti STT:n toimittajalle, että alue on kokonaan suljettu.  

Alue sijaitsee noin puolen kilometrin päässä kahvilasta, jossa on meneillään panttivankitilanne. Myös kahvilan ympäristö on suljettu liikenteeltä.  

Poliisi ei halunnut kertoa STT:n toimittajalle, miksi myös turistien suosima Circular Quay suljettiin kokonaan. Sydneyn oopperatalo evakuoitiin aamulla hieman panttivankitilanteen alkamisen jälkeen, koska rakennuksesta kerrottiin löytyneen epäilyttävän paketin.  

STT:n toimittajan Riku Roslundin mukaan tiesulut haittaavat liikkumista Sydneyn keskustassa laajalla alueella. Hyökkäyksen kohteena olleen kahvilan ympärillä sijaitsevat rakennuksen on evakuoitu. Evakuoitujen rakennusten joukossa on ostoskeskuksia, osavaltion hallintorakennus, oikeustalo ja kirkko.  

Ydinkeskustassa on runsaasti poliiseja ja jonkin verran mediaa, mutta muuten tunnelma on hänen mukaansa rauhallinen.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme