Mainos
Mainos

Syöpäsairas nainen tylyttää Trumpia Obamacaren kumoamisesta – "Ainakin pääsen puolisoni luokse"

Presidentti Barack Obaman luoma Obamacare -terveydenhoitojärjestelmä pelasti 46-vuotiaan Toni Zimmermanin varmalta kuolemalta.

Nyt hän tylyttää rajusti presidentti Donald Trumpin hallintoa sen suunnitelmista romuttaa Obama perintö.

Ravintola-alalla työskentelevä Zimmerman hankki terveysvakuutuksen Obamacaren kautta, sillä hän ei saanut vakuutusta työpaikkansa kautta.

Syyskuussa hänellä todettiin syöpä, jonka jälkeen Toni on käynyt läpi rajut syöpähoidot, joihin on sisältynyt sekä sädehoitoa että kemoterapiaa. Zimmermanilta on poistettu myös rinta.

Hän oli juuri saamassa verensiirtoa, kun kuuli kongressin edustajainhuoneen päätöksestä kumota Obamacare. Edustajainhuoneen päätös tarkoittaa, että asia siirtyi senaatin puitavaksi.

– Vaikka tiedän, ettei vakuutustani vietykään sinä päivänä, minusta tuntui, että he yrittävät ottaa vakuutukseni pois tai tehdä siitä sellaisen, mihin minulla ei ole varaa, Zimmerman kirjoitti verkossa.

Omien vastoinkäymistensä lisäksi Zimmerman menetti hiljattain myös puolisonsa. Videollaan hän kiittää ironisen katkerasti presidentti Trumpin suunnitelmia.

– Kiitos. Kiitos, että tapatte minut. Ainakin pääsen jälleen olemaan sulhaseni kanssa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme