Mainos
Mainos

Syvänvedenalus tunnistanut useita kadonneen egyptiläiskoneen hylyn osia

Lentoyhtiö EgyptAirin toukokuussa kadonneen lentokoneen hylyn merkittäviä osia on löytynyt Välimereltä. Asiasta kertovat Egyptin viranomaiset.

Hylynosia on viranomaisten mukaan paikannettu useilta alueilta.

BBC:n mukaan etsintäaluksella olevat viranomaiset laativat seuraavaksi kartan löydösten sijainnista. Etsintään osallistuvalta John Lethbridge -alukselta on lähetetty ensimmäiset kuvat löydöksistä koneen katoamista selvittäville tutkijoille. 

Aiemmin tässä kuussa Ranskan viranomaiset kertoivat havainneensa signaaleja pudonneen egyptiläiskoneen toisesta mustasta laatikosta. Tieto herätti toivoa siitä, että koneen mustat laatikot löytyisivät ja egyptiläiskoneen putoamisen syy voisi mahdollisesti selvitä.  

Koneen tuhon syy on yhä epäselvä. Asiantuntijoiden mukaan tekninen tai lentäjän virhe on mahdollinen syy, mutta terroritekoakaan ei ole rajattu pois mahdollisten syiden joukosta.  
Mikään terroriryhmä ei kuitenkaan ole sanonut tuhonneensa konetta.

Pariisista Kairoon matkalla olleessa koneessa oli 66 ihmistä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme