Mainos
Mainos

Taistelut jatkuivat Kambodzhassa

Taistelut Kambodzhan hallituksen joukkojen ja oppositioryhmien välillä jatkuivat lauantaina maan luoteisosassa. Tunnettu oppositiojohtaja Sam Rainsy sanoi kuitenkin uskovansa, että tulitauko on mahdollinen piakkoin.

Oppositiojoukkojen komentaja, kenraali Niek Bun Chhay kertoi lauantaina puhelimitse, että hallituksen joukot hyökkäsivät jo kolmatta päivää opposition linjoja vastaan O'Smachin kaupungin tuntumassa.

Taistelut hallituksen ja opposition välillä alkoivat heinäkuussa sen jälkeen kun Kambodzhan vahva mies, toinen pääministeri Hun Sen, oli syrjäyttänyt kilpailijansa, ensimmäisen pääministerin Norodom Ranariddhin.

Tunnettu oppositiojohtaja ja Ranariddhin liittolainen Sam Rainsy tapasi Hun Senin perjantaina. Rainsy sanoi tapaamisen jälkeen uskovansa, että tulitauko saadaan aikaan piakkoin.

Rainsy on välittänyt Hun Senin rauhanehdot maanpaossa olevalle Ranariddhille. Hän sanoi, ettei Ranariddhilla pitäisi olla vaikeuksia ehtojen hyväksymisessä. Rainsyn mukaan Thaimaan hallitus on tarjonnut apuaan tilanteen laukaisemiseksi.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme