Mainos
Mainos

Taistelut Sri Lankassa kiihtyvät

Taistelut Jaffnan kaupungista kiihtyivät Sri Lankan hallituksen joukkojen ja tamilisissien välillä perjantaina. Tamilit ilmoittivat edenneensä jo kilometrin päähän Jaffnasta, mutta tiedolle ei ole saatu vahvistusta muista lähteistä. Sri Lankan hallituksen antamassa tiedonannossa myönnettiin, että tamilien torstaisen hyökkäyksen seurauksena armeija oli joutunut "tarkistamaan" puolustuslinjojaan Ariyalaissa, viiden kilometrin päässä Jaffnasta.

Sri Lanka

Hallituksen mukaan parin viime päivän taisteluissa on kaatunut yli 40 sotilasta ja liki 90 on haavoittunut. Tamilisissien tappioiksi hallitus arvioi 167 kaatunutta. Sissit eivät ole kommentoineet omia tappioitaan. Israel toimittaa Sri Lankan hallitukselle Kfir-taistelukoneita, kertoi israelilainen päivälehti Haaretz tänään. Intialaisten lehtitietojen mukaan Sri Lanka on saamassa aseita myös Pakistanista.
(STT-Reuters-AFP-AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme