Mainos
Mainos

Taiwanissa 50 uutta sars-tapausta

Taiwan on ilmoittanut peräti 50:stä uudesta sars-tautitapausta. Maan viranomaisten mukaan luku ei kuitenkaan ole ristiriidassa Maailman terveysjärjestön WHO:n arvion kanssa, jonka mukaan pahin olisi saarella jo ohi.

Viranomaisten mukaan vain kymmenen tapauksista on varsinaisesti uusia, kun taas loput 40 ovat aikaisemmin epävarmoiksi diagnostisoituja tautitapauksia, jotka ovat nyt varmistuneet sars-kuumeeksi.

Taiwanissa syntyi tänään myös maailman ensimmäinen sars-vauva, kun taudinkantajaksi epäilty nainen synnytti lapsen eristysosastolla Taipeissa.

Ainakin 81 ihmistä on kuollut Taiwanissa sarsiin ja 660 on saanut tartunnan sen jälkeen, kun ensimmäiset kolme tautitapausta löydettiin maaliskuun alussa.

Hongkongissa uusia sars-tapauksia ilmoitettiin tänään kaksi ja kolmen ihmisen kerrottiin kuolleen tautiin. Kiinassa uusia sairastuneita oli kolme ja kuolleita kaksi.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme