Mainos
Mainos

Takapuolen paljastaville sairaalakaavuille kyytiä Britanniassa

Kun potilas odottaa brittiläisessä sairaalassa pelonsekaisin tuntein operaatiota saa hän kaiken kukkuraksi pukeutua takapuolen paljastavaan kaapuun.

Brittipotilaat ovat nimittäin joutuneet jo vuosikausien ajan huomaamaan, että noustessaan seisomaan kaapu yllään, on takapuoli kaikkien nähtävillä. Sairaalakaapuja käyttävien ajatukset liikkuvat oman terveydentilan ympärillä, joten "peppuvilautuskaapujen" kehittelyyn ei ole viitsitty uhrata aikaa, kertoo brittilehti Daily Mail verkkosivuillaan.

Tilanne on kuitenkin muuttumassa Britanniassa kun sairaalat ovat muutamien valitusten saattelemina tajunneet, että potilaat tarvitsevat uuden asusteen säilyttääkseen paremmin arvokkuutensa.

Uusia, käyttäjälleen arvokkaampia kaapuja valmistava yritys sanoo, että osa sairaaloista on jo siirtynyt käyttämään uutta mallia, joka kuitenkin mahdollistaa hyvin lääkäreiden suorittamat tutkimukset.

Sama yritys valmistaa erimallisia sairaalakaapuja myös ylipainoisille potilaille sekä musliminaisille.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme