Mainos
Mainos

Tällaista Obamaa ei ole ennen nähty – ilveilee peilikuvalleen

Kaikkihan sitä tekevät, mutta harva sen tunnustaa – siis hymyilee peilikuvalleen ja ottaa itsestään kännykkäkuvia vain tarkastaakseen, näyttääkö hyvältä. Yhdysvaltain presidentti Barack Obama suostui poseeraamaan julkisesti ajamansa terveydenhuoltouudistuksen hyväksi.

Piirteleekö Yhdysvaltain presidentti Barack Obama vapaa-ajallaan kuvia vaimostaan Michellestä ja harjoitteleeko hän oikeanlaisia ilmeitä peilin edessä?

Kuka tietää – mutta näin voisi kuvitella Obaman tekemän hulvattoman parodiavideon perusteella. Hän ilveilee siinä peilin ja kännykameran edessä, poseeraa agenttilaseissa, kokeilee eri puhetyylejä ja muun muassa pelaa koripalloa työhuoneessaan.

Tempaus liittyy Obaman ajamaan terveydenhoitouudistukseen, jonka on luvattu takaavan sairausvakuutuksen yli 30 miljoonalle yhdysvaltalaiselle. Sairausvakuutusjärjestelmään ilmoittautumisen yksi määräajoista on umpeutumassa viikonloppuna.

Uudistus rajoittaa aluksi sairausvakuutusyhtiöiden mahdollisuuksia evätä vakuutus niiltä, joilla on jo valmiiksi olemassa oleva terveysongelma. Vakavaan tautiin sairastuneen vakuutetun turvaa ei voi myöskään enää yhtäkkiä lopettaa.

Obaman ilveilyvideon ovat nähneet tähän mennessä sadat tuhannet ihmiset eri puolilla maailmaa. Kommentit vaihtelevat puolesta ja vastaan. Moni tuntuu olevan yhtä mieltä kuitenkin siitä, että pitipä Obamasta tai ei, ”hän on coolein presidentti, joka Yhdysvalloilla on koskaan ollut.” 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme