Mainos
Mainos

Tallinnaan mahtuu vielä hotelleja

Tallinnaan suunnitteilla olevalle loistohotellille riittää varmasti asiakkaita, uskoo SRV Viitoset -yhtymän tallinnalaisyhtiön johtaja Alvar Ild. Hänen mukaansa uusi hotelli ei sekoita nykyisiä markkinoita.

Uusi hotelli rakennetaan Tallinnan Kaubamajan takana sijaitsevalle Astlandan tontille. Valmistelevat työt ovat jo Ildin mukaan alkaneet, perustus laskettu ja työ etenee aikataulun mukaisesti. Ild korostaa, että Tallinnaan mahtuu vielä runsaasti hotelleita.

-Kun Tallinnassa on nykyisin tarjolla noin 2000 hotellihuonetta, on niitä Helsingissä noin 10000. Luonnollisesti uudet hotellit lisäävät kilpailua, mutta samalla parantavat myös laatua, Ild sanoo.

Uusi hotelli on 22-kerroksinen. Sen kustannusarvio on lähes 700 miljoonaa kruunua. Huoneita hotelliin tulee vajaat 700. Sen lisäksi katutasoon tulevat 700 neliön suuruiset toimistotilat.
(STT-Eta)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme