Mainos
Mainos

Tallinnan mellakkasurmassa pidätyksiä

Uudet seitsemän epäiltyä pidätettiin eilen ja heidän mahdollisesta vangitsemisestaan päätetään kahden vuorokauden kuluessa.

Viron poliisi on pidättänyt vielä seitsemän nuorta miestä, joita epäillään Tallinnan mellakoissa surmansa saaneen miehen ja tämän ystävän pahoinpitelystä.

Pahoinpitelystä on aiemmin epäilty kahta virolaista miestä, jotka vangittiin oikeuden päätöksellä toukokuussa. Uudet seitsemän epäiltyä pidätettiin eilen ja heidän mahdollisesta vangitsemisestaan päätetään kahden vuorokauden kuluessa. Pidätetyt ovat 17-21-vuotiaita miehiä.

20-vuotiasta puukotettiin Tallinnan Tatari-kadulla huhtikuun 26. ja 27. välisen yön mellakoiden aikana. Hän kuoli vammoihinsa sairaalassa samana yönä. Poliisi uskoo, että puukotus tapahtui mellakoitsijoiden keskinäisen kahinoinnin yhteydessä.

Puukotuksen uhri oli Venäjän kansalainen, minkä vuoksi myös Venäjä on vaatinut Virolta selvitystä kuolemaan liittyneistä tapahtumista.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme