Mainos
Mainos

Tallinnan Stockmannin pommeista epäilty piileskeli mielisairaalassa

Tallinnan Stockmann-tavaratalossa toukokuussa tapahtuneista pommi-iskuista epäilty Deniss Balinski piileskeli poliisia kuuden päivän ajan Tallinnan psykiatrisessa sairaalassa, poliisilähteet kertoivat tänään. Balinski oli vapautettu esitutkinnan ajaksi, ja hänen oli jo pelätty paenneen ulkomaille.

Hän oli perjantaista asti piileskellyt poliisia mielisairaalassa, jonka lääkäreistä yksi lopulta ilmoitti tämän olinpaikan poliisille keskiviikkona. Lääkäri oli tunnistanut miehen lehtikuvan perusteella. Poliisi vei Balinskin tallinnalaiseen vankilaan. Hänellä ei ole aiempaa rikosrekisteriä, ja esitutkinnan aikana hänet tutkineen psykiatrin mukaan Balinski ei ole syyntakeeton.

Tallinnan Stockmann-tavaratalossa räjähti toukokuussa kaksi pommia, joiden räjäyttäjä tai räjäyttäjät yrittivät kiristää tavarataloketjulta kaksi miljoonaa Viron kruunua (vajaat 800 000 markkaa).

(STT-BNS)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme