Mainos
Mainos

Tältä Maddy näyttäisi nyt - poliisi uskoo tytön yhä olevan elossa

Britanniassa poliisi on julkaissut kuvamanipulaation, jonka uskotaan olevan lähellä sitä, miltä kadonnut Madeleine McCann näyttäisi nyt 9-vuotiaana. Madeleinen katoaminen on ollut maailmanlaajuinen mysteeri.

Tyttö katosi hotellihuoneesta Portugalin Praia de Luzissa toukokuun 3. päivänä vuonna 2007. Asiasta kertoo sanomalehti The Guardian nettisivuillaan.

Madeleine oli katoamishetkellä nukkumassa hotellihuoneessa pikkuveljiensä kanssa. Äiti ja isä olivat puolestaan istumassa iltaa hotellin lähellä sijaitsevassa ravintolassa. Madeleinen vanhempien mukaan lapsia käytiin katsomassa illan aikana useaan otteeseen.

Scotland Yardin tutkijat julkaisivat kuvan nyt lähellä katoamisen vuosipäivää, koska he uskovat, että Madeleine saattaa yhä olla elossa.

Britannian poliisi käy parhaillaan läpi materiaalia katoamisen lähipäiviltä.

Mediassa on liikkunut myös teorioita, joiden mukaan Madeleinen vanhemmat olisivat jollain lailla osallisia tyttären katoamiseen. Päätutkija Andy Redwoodin mukaan teorioista ei ole kuitenkaan mitään todisteita.

– Uskon, että tytön katoamisen taustalla on rikollista toimintaa, Redwood sanoi The Guardian -lehden haastattelussa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme