Mainos
Mainos

Tältä se näyttää: Skotlannissa jaettu ensimmäiset Suomen innoittamat äitiyspakkaukset

Skotlannissa on alettu jakaa suomalaisten ispiroimia äitiyspakkauksia. The Independent-lehden mukaan äitiyspakkaukset jaetaan kaikkiin vauvaperheisiin vuoden loppuun mennessä.

Ensimmäiset äitiyspakkaukset on tänään jakanut Skotlannin aluehallinnon pääministeri Nicola Sturgeon. Pääministerin mukaan äitiyspakkaukset vähentävät perheiden eriarvoistumista.

Skottien "baby box" -nimellä kulkevasta äitiyspakkauksesta löytyy 40 erilaista esinettä vastasyntyneelle ja hänen vanhemmilleen.

Mukana on muun muassa leikkimatto, vaipanvaihtoalusta, digitaalinen lämpömittari, fleecetakki, potkupukuja, skottimurteella kirjoitettu vauvakirja sekä kestovaippatarvikkeita.  


Jos upotus ei näy, voit katsoa kuvan täältä.

Niin ikään Suomen tapaan jykevästä pahvista tehty laatikko on tarkoitettu vauvan ensivuoteeksi ja on siksi varustettu patjalla. Mukana on tietysti myös siihen sopivat lakanat ja peitto. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme