Mainos
Mainos

Talvikeli tekee edelleen tuhojaan Etelä-Euroopassa

Pakkanen ja lumi tekevät edelleen tuhoja Etelä-Euroopassa. Makedoniassa ainakin 15 ihmistä kuoli kylmään. Italian Sisiliassa viisi kuoli ketjukolarissa jäisellä tiellä.

Makedoniassa on ollut pakkasta jopa 20 astetta, ja pääkaupungissa Skopjessa on 60 senttimetrin lumivaippa. Skopjessa on ollut sähkökatkoksia sään takia, ja ihmisiä on kehotettu säästämään sähköä. Makedonian maaseudulla kymmenet kylät ovat jääneet eristyksiin, ja kotieläimiä uhkaa rehun puute.

Sisilian itäosassa viisi ihmistä kuoli ja 16 loukkaantui ketjukolarissa liukkaalla tiellä. Adrianmeren rannikolla liikenne keskeytettiin jään ja lumen vuoksi Anconan ja Pescaran välillä. Italian kaakkoisosassa Apuliassa monia autoilla liikkuneita pelastettiin lumeen juuttuneista autoista. Venetsiassa oli viisi astetta pakkasta ja Dolomiittien vuoristossa 24 astetta.

(STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme