Mainos
Mainos

Talvimyrsky hidasti liikennettä Skandinaviassa

Talvimyrsky koettelee Ruotsia, Norjaa ja Tanskaa viikonvaihteen aikana. Runsaiden lumimyrskyjen odotetaan hidastavan lento-, juna- ja tieliikennettä.

Liikenne Juutinrauman sillalla Tanskan ja Ruotsin välillä on katkaistu huonon sään takia. Voimakkaan sivutuulen vuoksi sillan ylittäminen oli liian vaarallista. Tieliikenteen lisäksi sillalla keskeytettiin myös junaliikenne.

Sää on aiheuttanut ongelmia myös lentoliikenteelle. SAS:n lennot Kööpenhaminasta viivästyivät, ja kymmeniä lentoja jouduttiin peruuttamaan. Myös Tukholman ja Oslon kentillä sää aiheutti vaikeuksia.

Säätilanteen odotettaan helpottuvan Kööpenhaminassa vielä tänään, mutta Tukholmaan ja Osloon on ennustettu lisää vaikeuksia. Säärintama lumimyrskyineen saapui Etelä-Ruotsiin Tanskasta. Mm. Skånessa sattui aamulla lukuisia liikenneonnettomuuksia, ja näkyvyyttä haittasivat kova tuuli ja sankka lumipyry.

(MTV3-STT-TT-RB-NTB)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme