Mainos
Mainos

Talvimyrsky riepottelee Länsi-Eurooppaa

Yllättävä talvimyrsky sulki tänään hetkeksi Frankfurtin vilkkaan lentokentän Saksassa. Ongelmia on ollut myös muun muassa Pariisin kentillä, missä lukuisia lentoja on jouduttu perumaan.

Lumentulo on vaikeuttanut lisäksi tieliikennettä läntisessä Euroopassa ja myös junaliikenne on takkuillut monin paikoin.

Belgiassa autoliikenne ruuhkautui valtaväylillä jonoiksi satojen kilometrien matkalla lumen kinostumisen ja jään takia. Brysselin ja Pariisin välinen nopea Thalys-junayhteys oli poikki.

Myös Eurostar-junayhteys Britanniasta mantereelle katkesi.

Talvinen sää riivaa myös Britanniaa. Maan eteläosissa lunta on kertynyt moottoriteille kymmenisen senttiä, mikä on aiheuttanut valtavia ruuhkia. Lämpötila on Britanniassa painunut muutaman asteen pakkaselle, mikä on harvinaista maaliskuussa.

Eurovision laulukilpailun voittanut Cheryl Baker kertoi, että hänellä meni kymmenen tuntia matkaan, johon normaalisti kuluu tunti.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme