Mainos
Mainos

Tämä 500-kiloinen hirmu ei halunnut teuraaksi – rynnisti hotelliaulaan

Teuraaksi matkalla ollut 500-kiloinen vesipuhveli karkasi vangitsijoiltaan ja rymisteli pitkin Filippiinien pääkaupungin Manilan katuja lauantaina.

Puhvelinaaras haavoitti teurastajiaan puolimetrisillä sarvillaan ja levitti sen jälkeen kauhua kaduilla parin tunnin ajan.  

-Juoksin pakoon, mutta eläin juoksi minua nopeammin. Sarvillaan se nosti minut ilmaan. Heräsin sairaalassa, missä haavani ommeltiin, kertoi puhvelin runnomaksi joutunut Jonet Rufino.  

Puhveli ryntäili liikenteen seassa ja puski sarvillaan ainakin yhtä ihmistä ennen kuin päätyi pienen hotellin aulaan, missä se rikkoi ikkunoita ja kalusteita. Lopulta se tunkeutui vielä puhelinpalvelukeskukseen, jonka 200 työntekijää pakenivat kauhuissaan.  

Vesipuhvelin raivokas taistelu vapaudesta ei silti tuottanut tulosta. Eläin päätyy joka tapauksessa teuraaksi, sanoi poliisin tiedottaja.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme