Mainos
Mainos

Tämä kauhunäky ei pysäyttänyt – seivästetty matadori vannoo paluuta

Vajaa kaksi viikkoa sitten loukkaantunut espanjalainen härkätaistelija Juan Jose Padilla on päässyt sairaalasta. Pahoin härän telomaksi joutunut Padilla vakuutti palaavansa härkätaistelukehään.

Padilla loukkaantui vakavasti Zaragozassa järjestetyssä härkätaistelussa. Mies kaatui iskettyään seipään härän selkään, jonka seurauksena härkä lävisti Padillan kasvot.

Härän sarvi meni läpi Padillan leuasta ja tuli ulos silmäkuopasta pullistaen silmän samalla ulos.

– Härät ovat tuoneet minulle loistoa, olen saavuttanut monia voittoja. Ja tämä oli onnettomuus, Padilla totesi sairaalasta.

– En kanna kaunaa ammattiani tai härkää kohtaan. Aion laittaa härkätaistelijan vaatteet ylleni uudelleen, koska kuuluu tähän ammattiin. Ja jos Jumala suo, aion toipua.

Puolet Padillan kasvoista halvaantuivat iskun seurauksena ja hän menetti näön toisesta silmästään. Padilla kertoo aikovansa työskennellä sen eteen, että näkö hänen silmässään saataisiin palautettua.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme