Mainos
Mainos

Tämä pari pyhitti legoille oman huoneen

Kihlapari on viime aikoina kiinnostunut rakentamaan elokuvista tuttuja hahmoja legoista.

Brittiläinen kihlapari on niin rakastunut - paitsi toisiinsa - myös legoihin, että on pyhittänyt kokonaisen huoneen kodistaan rakkaille leluilleen. Huoneessa on työtasot sopivalla korkeudella legojen kokoamista varten ja pienimmät legot ovat koko seinän peittävissä lokerikoissa tarkassa järjestyksessä.

Intohimo legoihin myös yhdisti pariskunnan. He tapasivat neljä vuotta sitten alan harrastajien tapahtumassa Skotlannissa ja suunnittelevat nyt menevänsä naimisiin. Katseet kohtasivat legopalikkakasojen yli. Kuvassa sulho ojentaa legoista kootun ruusun morsiamelleen.

- Legojen viehtymys on siinä, että voit seurata tarkasti ohjeita tai sitten vain yksinkertaisesti luoda oman maailmasi, Yvonne Doyle kertoo parin harrastuksesta.

- Ja tämähän on ihan harmiton harrastus. Jotkut tykkäävät katsoa jalkapalloa, mitä ihmeellistä tässä on? Peter Raid jatkaa.

Pari on myös innostunut uusista, elokuviin liittyvistä legoista, kuten Star Wars -hahmoista.

(MTV3-AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme