Mainos
Mainos

Tanjug: Ainakin sata kuoli Naton pommituksissa

Ainakin sata siviiliä kuoli ja kymmeniä haavoittui vakavasti, kun Nato pommitti kosovolaista kylää torstain vastaisena yönä, kertoivat silminnäkijät ja Jugoslavian uutistoimisto Tanjug tänään.

Naton koneet pommittivat Korisin kylää lounais-Kosovossa, kertovat serbilähteet Pristinassa. Tietoa ei ole vahvistettu puolueettomista lähteistä.

Naton viimeöiset iskut olivat kiivaimmat yli seitsemän viikkoa kestäneiden pommitusten aikana, sotilasliitto ilmoittaa. Iskut kohdistuivat Naton mukaan Kosovon serbijoukkoihin ja voimalaitoksiin Serbiassa. Nato ei kertonut iskujen tuhoista. Naton voimalaitoksiin kohdistamat pommitukset pimensivät kuitenkin useita Jugoslavian suuria kaupunkeja

Jugoslavia ei vedä lisää joukkoja

Jugoslavia ei vedä lisää joukkoja pois Kosovosta, jollei Nato lopeta pommituksia ja poista omia joukkojaan Jugoslavian naapurimaista. Jugoslavian Kreikan-suurlähettiläs Dragomir Vucicevic sanoo, että joukkojen kotiuttaminen Kosovosta jatkuu sitä mukaa kuin Nato lopettaa pommitukset ja vetää omia joukkojaan naapurimaista.
(MTV3-AFP-Reuters-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme