Mainos
Mainos

Tankkeri karille Tallinnan edustalla - ei ympäristövaaraa

Noin 250 metrin pituinen bahamalaistankkeri on ajanut karille Tallinnan edustalla. Asian vahvisti MTV3 Uutisille rajavartiolaitoksen komentajakapteeni Kimmo Ahvonen.

Viron viranomaiset kertovat, että tankkeri ei aiheuta ympäristövaaraa.

Aegnan saaresta hieman idän suuntaan sattunut onnettomuus tapahtui hieman ennen aamuseitsemää toistaiseksi tuntemattomasta syystä.

Kyeema Spirit -niminen alus oli matkassa tyhjillään, mutta siihen vuotaa vettä. Vuodon suuruudesta ei ole tietoa. Ahvonen kertoo, että toistaiseksi saadut tiedot perustavat suoraan laivalta saatuihin tietoihin.

Helsingin meripelastuskeskuksen mukaan aluksessa on pieni vuoto. Kyse on aluksen pohjassa olevasta pilssivedestä. Myöskään henkilövahinkoja ei sattunut. Aluksessa oli onnettomuuden sattuessa 24 ihmistä.

Rajavartiolaitos sai aamulla tiedon karille ajaneesta laivasta Viron meripelastusviranomaisilta. Rajavartiolaitos ei ole saanut pyyntöä avustaa tehtävässä. Suomen ympäristökeskus ja rajavartiolaitos seuraavat tilannetta.

(MTV3 - STT)

Katso Päivi Mäki-Petäjän juttu (Seitsemän uutiset 24.9.2012)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme